Ελάχιστη Δόση Ακτινοβολίας!!

Μέγιστο Διαγνωστικό Αποτέλεσμα!!

 

Ο Οδοντίατρος σας συνέστησε να κάνετε την ακτινογραφία σας στο Ιατρείο μας. Αυτός γνωρίζει ότι έτσι θα πετύχει μέγιστη διαγνωστική ακρίβεια με την μικρότερη επιβάρυνση για εσάς.

Πρέπει όμως και εσείς να είστε σίγουροι ότι στα Ιατρεία της Γναθοπροσωπικής Ακτινολογίας Κρήτης πρώτιστο μέλημα μας είναι η μέγιστη διαγνωστική απόδοση με το μικρότερο βιολογικό και οικονομικό κόστος.


Διότι στην Γναθοπροσωπική ακτινολογία :
1) Διαθέτομε τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακό εξοπλισμό.

Στο Ιατρείο μας στο Ηράκλειο ο ψηφιακός εξοπλισμός εγκαταστάθηκε στο τέλος 2013 είναι Φινλανδικής προέλευσης και εξασφαλίζει απόλυτη εξατομίκευση της περιοχής ακτινοβόλησης, την υψηλότερη τεχνολογικά δυνατή ανάλυση και την χαμηλότερη δόση.

Στα Χανιά το πανοραμικό μηχάνημα είναι ένα από το ταχύτερα που έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα με λήψη της ακτινογραφίας σε 9 sec, ενώ για τα παιδιά ο χρόνος μπορεί να μειωθεί στα λιγότερο από 7 sec. Ο Υπολογιστικός Τομογράφος διαθέτει τεχνολογία Safebeam®, για την αυτόματη ελαχιστοποίηση της δόσης ανάλογα με την ανατομία του ασθενούς αλλά και της περιοχής που εξετάζεται.

2) Διαθέτομε την γνώση που απαιτείται για να σας προστατεύσομε.

Μόνο τα μηχανήματα δεν πρέπει είναι αρκετά για να αισθανθείτε σίγουροι. Χρειάζεται η γνώση από τον χειριστή για να εξασφαλίσετε ότι πράγματι η ακτινογραφία σας θα έχει την μικρότερη δυνατή δόση αλλά και την ποιότητα εκείνη που θα επιτρέψει στον γιατρό σας να διαγνώσει και να σχεδιάσει. Έτσι, η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένα άτομα στον χώρο της ακτινολογίας.

3) Η ακτινογραφία σας θα διαγνωσθεί και τα ευρήματα θα σας δοθούν γραπτώς και θα συνοδεύουν την κάθε ακτινογραφία.

Ο γιατρός σας θα αξιολογήσει τα ευρήματα για τα δόντια σας. Όμως παθολογικές καταστάσεις από τα οστά των γνάθων, τις αρθρώσεις του στόματος, τα ιγμόρεια, τους τραχηλικούς ιστούς και άλλα πολλά είναι δυνατόν να απεικονίζονται σε κάθε οδοντιατρική ακτινογραφία και ιδιαίτερα στην υπολογιστική τομογραφία και δεν θα χαθούν. Θα σημειωθούν και θα αξιολογηθούν για την σοβαρότητά τους. Οι πληροφορίες πλέον δεν πάνε χαμένες.